Mx verlengde achterbrug 50cc

MX verlengde achterbrug 50cc

Wanneer u zelf uw onderhoud aan uw crossmotor uitvoert, kunt u de benodigdheden bij ons shoppen. Onderdelen voor groot en klein onderhoud vindt u op onze website. Naast alle standaard benodigdheden zoals oliefilters en hendels hebben wij tevens een collectie achterbruggen. Voor de modificatie van de achterzijde van de crossmotor wordt de achterbrug veel gemonteerd op de crossmotor mee stabiel te maken. Met de MX verlengde achterbrug 50cc laat u uw crossmotor sneller optrekken en harder rijden op rechte stukken. U kunt verschillende soorten achterbruggen bij ons bestellen zoals ook de  MX verlengde achterbrug 65cc. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Wij voeren reparaties, modificaties en onderhoud snel en kundig voor u uit. 

Een MX verlengde achterbrug 50cc bestellen

Heeft u nieuwe onderdelen nodig? Door onderdelen bij ons te bestellen ontvangt u alles snel in huis. Naast de MX verlengde achterbrug voor 50cc en 65cc, hebben wij ook voorraad van andere merken, namelijk de KTM achterbrug en de Husqvarna achterbrug. Alle modellen zijn snel leverbaar. U kunt de onderdelen los bestellen en zelf installeren. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen waarbij wij het onderdeel installeren. Neem zeker eens contact op. Wij nemen graag uw wensen en de mogelijkheden door.

Mx verlengde achterbrug 50cc

Zelf een achterbrug vervangen

Wanneer u behoefte heeft aan een stabiele basis waarmee u snel kunt optrekken dan zou u onder meer naar de achterbrug kunnen kijken. Met een verlengde achterbrug kunt u sneller rijden waarbij het voorwiel minder snel van de grond raakt. Als u een achterbrug gaat bestellen dan kunt u op onze site verschillende type crossmotoren selecteren. Bij elk type crossmotor hebben wij een geschikte achterbrug op voorraad. Met het juiste gereedschap kunt u in een dag de achterbrug zelf thuis vervangen.

Reparaties en onderhoud

Naast onderdelen voor grote reparaties zoals het vervangen van de achterbrug, kunt u ook bij ons terecht voor klein onderhoud. Wanneer u zelf uw crossmotor gaat onderhouden, in zijn geheel of deels, is klein onderhoud zeker belangrijk. Denkt u hierbij aan het controleren van de remmen-, gas- en koppelingshendels. Het is belangrijk om het afstellen van de remmen-, gas- en koppelingshendels regelmatig te controleren. Het is tevens mogelijk om verschillende hendels en onderdelen te vervangen. Bij ons zijn onderdelen voor verschillende modellen verkrijgbaar. Wij kunnen samen met u de juiste onderdelen uitzoeken en voor u installeren. Naast het installeren van verschillende onderdelen kunnen wij ook onderhoud aan uw crossmotor uitvoeren. 

Menu