Husqvarna achterbrug

Modificeren van uw crossmotor met een Husqvarna achterbrug

Wanneer u een nieuwe crossmotor heeft aangeschaft, dan kunnen een aantal aanpassingen fijn zijn, hierdoor zult u meer efficiënt kunnen racen. Het aanpassen van de achterbrug is een veelgebruikte modificatie. Dit is niet alleen een persoonlijke voorkeur, maar is ook sterk afhankelijk van een circuit. Dit kunt u bij ons in de werkplaats laten doen. Wij zullen de achterbrug snel en professioneel vervangen. Het is ook mogelijk om dit zelf te doen. U kunt de Husqvarna achterbrug en andere onderdelen bij ons op de website bestellen. Wij hebben dan ook een ruime voorraad aan onderdelen die u snel thuis bezorgd krijgt.

Onderdelen bestellen bij onze webshop

Wanneer u een Husqvarna achterbrug wilt bestellen of andere onderdelen dan kunt u bij onze webshop zeker slagen. Voor verschillende merken hebben wij een ruime voorraad aan onderdelen. Naast onderdelen voor regulier onderhoud, vindt u tevens onderdelen voor grotere reparaties of modificaties op onze webshop. Het kan ontzettend praktisch zijn om zelf een reparaties of onderhoud uit te voeren. Als u onderdelen zoals filters en remkabels thuis heeft liggen dan kunt u ongestoord door blijven rijden wanneer een onderhoudsbeurt of reparatie uitgevoerd moet worden. 

Hukstvana achterbrug

Aanpassing van de Husqvarna achterbrug

Wanneer u merkt dat uw Husqvarna niet goed afgestemd is op uw rijstijl of voor het circuit waar u wilt rijden, dan kunt verschillende zaken aan uw crossmotor aanpassen. Een aanpassing aan de achterbrug zal grote invloed hebben op het rijgedrag van uw crossmotor. Het is mogelijk om een Husqvarna achterbrug bij ons te bestellen en zelf te monteren. Het is ook mogelijk om een afspraak bij ons in te plannen. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat de crossmotor helemaal voldoet aan uw wensen en voorkeuren.

Een Husqvarna achterbrug installeren

Aan het frame en de achterbrug zijn dus verschillende modificaties mogelijk. De modificaties kunnen mooi staan, zoals een achterbrugbeschermer in een passende look. Het is zeker ook belangrijk dat modificaties zorgen voor verbeterd rijplezier, zoals een verlengde Husqvarna achterbrug. Wanneer u zelf de achterbrug gaat verlengen, heeft u de juiste tools nodig. Zorg dat u een gereedschapskist heeft met speciale tools voor uw crossmotor. Het is ook mogelijk om de Husqvarna achterbrug door ons te laten installeren. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen u dan ook goed helpen aan de juiste afmeting en afstelling. 

Menu